Over Angels Beauty – Laser Ontharen en Brazilian Wax Salon

Angels Beauty is mijn Waxsalon waarbij ook schoonheidsbehandelingen worden gegeven door mij. Ik ben van oorsprong schoonheidsspecialiste en ik specialiseer me sinds 2005 in het waxen.

Angels Beauty bestaat sinds 1999, en is sinds 2005 gevestigd aan de Graaf Florisstaat 78A te Rotterdam. Het pand is een woonhuis wat ingericht is als bedrijf. Zelf woon ik niet in het pand. De ruimte wordt dus 100% als bedrijf gebruikt.

Over Angela

Hallo ik heet Angela Jasai ik ben sinds 1999 werkzaam in de Beautybranche.

Zoals je al aan mijn achternaam kunt horen ben ik niet helemaal Nederlands. Eigenlijk ben ik wel Nederlands sterker nog ik ben een geboren en getogen Rotterdammer.

Mijn ouders zijn Surinaams – Hindoestaans (zoals dat heet) en zijn in de jaren ’70 van de vorige eeuw van Suriname verhuisd naar Nederland. Ik ben dus in Nederland geboren.

Ik heb drie kinderen die in een ondernemersomgeving opgroeien. Zij zijn vanaf de geboorte (en daarvoor al) met de BeautyBranche geconfronteerd. Ik heb twee jongens en (eindelijk!) een meisje.

Na de basisschool en middelbare school ben ik in 1997 naar de Erasmus Universiteit Rotterdam gegaan. Naar de universiteit gaan was meer omdat ik als braaf meisje deed wat er van mij verwacht werd en niet omdat ik dat graag wilde. Wat ik graag wilde was schoonheidsspecialiste zijn.

Rechten, Schoonheid en Lesgeven

Tijdens mijn studie Rechten heb ik de opleiding voor schoonheidsspecialiste gevolgd en in 1999 ben ik een schoonheidspraktijk aan huis gestart. In 1999 heb ik ook de studie Aromatherapie afgerond en in combinatie met mijn hindoestaanse achtergrond heb ik een workshop babymassage ontwikkeld. Zo ben ik gestart in het lesgeven. Dat was heel leuk met al die baby’tjes.

Harsen, Brazilian Wax Specialisatie

Ik heb tot 2005 vanuit huis gewerkt en was ondertussen gestopt met de workshops babymassage, de schoonheid bleef ik doen.

In 2005 heb ik een ruimte gekocht aan de Graaf Florisstraat 78A en ben ik gestart met mijn harsspecialisatie. Wij vonden het opvallend dat weinig specialisten zich bezighielden met harsen en dan vooral de Brazilian Wax. Dus besloten wij er werk van te maken. Zie het resultaat op www.cursusharsen.nl.

Naast het harsen heb ik ook een volledige opleiding en masteropleidng in acryl- en gelnagels gedaan. Ik heb ook lesgegeven in het zetten van acryl- en gelnagels. Ook heb ik een (basis)visagie-opleiding gedaan, en vele workshops, applicatiecursussen gevolgd.

Ik vind het heel erg leuk om te harsen en les te geven in harsen, het geeft mij voldoening.

Zo dat is het wel een beetje over mij. Ik hoop je snel te mogen ontmoeten en spreken in mijn Salon.

Groetjes,

Angela

PS:
Laat jij je voor de eerste keer Harsen door mij dan heb ik een
KORTING van 40%
voor jou op een harsbehandeling naar jouw keuze. Om direct Jouw 40% Korting te Ontvangen: