Afspraak Maken Bij Angels Beauty

De Manieren Om Een Afspraak Te Maken Bij Angels BeautyAlle behandelingen bij Angels Beauty worden zonder uitzondering altijd op afspraak verzorgd.

Als het je eerste keer is bij Angels Beauty en àls het je eerste keer harsen is, dan is het handig om onder de FAQ de artikelen door te lezen over wat je kunt verwachten, hoe je je kunt voorbereiden maar ook wat belangrijk is om het maximale succes uit de behandeling te krijgen.

Om vervolgens een afspraak te maken, Klik Hier

Om een afspraak te maken, hebben we de volgende gegevens van je nodig:
– voornaam en achternaam
– adres
– postcode en woonplaats
– telefoonnummer
– email adres
– wat je precies allemaal behandeld wilt hebben (dus niet mailen hele lichaam harsen als je bedoelt hele benen en oksels harsen bijvoorbeeld).
Zonder deze gegevens is het niet mogelijk om een afspraak te maken bij Angels Beauty. Je gegevens gaan in onze klantenbestand en zullen niet aan derden gegeven of verhandeld worden.

Richtlijnen

Als je een afspraak bij Angels Beauty hebt, dan zijn er een aantal richtlijnen waar wij veel waarde aan hechten:

Annulering

Als om wat voor reden dan ook je afspraak niet door kan gaan, laat het ons dan z.s.m. maar uiterlijk 48 uur vooraf aan de afspraak weten. Iemand anders zal graag gebruik maken van de vrijgekomen ruimte in de agenda, aangezien de agenda ruim 2 weken vooruit al volloopt. Bij annuleringen binnen 48 uur zal de volledige afspraak aan je gefactureerd worden. Bij niet op je afspraak komen zonder te annuleren zal de volledige afspraak aan je doorberekend worden.

Op Tijd Komen

Wees liever 5 minuten te vroeg dan 5 minuten te laat. Alle afspraken bij Angels Beauty worden strak op elkaar gepland zodat zoveel mogelijk mensen geholpen kunnen worden binnen de beschikbare tijden. Als je precies op tijd voor de deur staat, begint de behandeling eigenlijk al te laat omdat er vaak nog toiletbezoekjes of telefoongesprekjes plaatsvinden voordat we daadwerkelijk overgaan tot de behandeling. Ik wil graag alle aandacht en service aan je geven, zoals het hoort, maar als ik me moet gaan haasten omdat de behandeling later start dan gepland, kan ik niet instaan voor de beste kwaliteit.

Wachttijd

Wij hanteren een maximum van 10 minuten wachttijd wanneer je te laat aankomt. Afhankelijk van het soort behandeling zal de afspraak bij later komen ingekort worden of zelfs helemaal niet meer doorgaan. Vaak krijg ik een sms-je of een belletje met de mededeling “ik ben onderweg, er is vertraging” .

Dat wil niet automatisch zeggen dat de behandeling dan alsnog doorgaat. Dit is onder andere afhankelijk van het tijdstip waarop je uiteindelijk binnenkomt en wat er verder gepland staat. Overleg wel altijd wat de mogelijkheden zijn, de kans bestaat dat de afspraak opnieuw op een ander moment ingepland moet worden.

Betaald Parkeren

Hou er rekening mee dat het BETAALD PARKEREN is bij ons in de straat.  Van maandag t/m zaterdag van 09.00 – 18.00u is het in onze straat betaald parkeren met je betaalpas of via Parkmobile of Yellowbrick, onze parkeerzone is 500.

Welkom

Tot slot: je bent natuurlijk van harte welkom bij Angels Beauty en ik wens je alvast veel plezier en de beste ervaring toe bij je behandeling in mijn Brazilian Wax Salon!

2 gedachten over “Afspraak Maken Bij Angels Beauty

 1. Hi Angela…
  betaald parkeren met chipknip bestaat niet meer hoor.
  gaat het nu met belzones? (parkmobile/yellowbrick)?
  misschien kan je de tekst bijwerken op de site.

  wel goed om over het parkeren te adviseren natuurlijk.

  ——–
  BETAALD PARKEREN MET CHIPKNIP
  Hou er rekening mee dat het BETAALD PARKEREN is bij ons in de straat met de ChipKnip. Van maandag t/m zaterdag van 09.00 – 18.00u is het in onze straat betaald parkeren met de chipknip. Zorg ervoor dat je, als je met de auto komt overdag, dat je je chipknip opgeladen bij je hebt.

  • Hoi Ruud,

   Dank je voor je alertheid, ik zal de site laten aanpassen. Overigens is deze parkeerzone nr 500 en via Parkmobile en Yellowbrick inderdaad zo in stellen.

   groetjes, Angela

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *