Adres en Contact

Adres en Contact

Angels Beauty
Industrieweg 132
3044 AT Rotterdam
M: 0031 (0) 613640353 (telefonisch bereikbaar van 09.00 – 21.00 uur, maandag t/m zaterdag)
WhatsApp: 0031 (0) 613640353
E: info@angelsbeauty.nl

Je Kunt Gewoon Bij Ons Pinnen.

Je kunt bij ons gewoon Pinnen.

Openingstijden voor behandelingen:

 DagAvond
Maandag11:00 uur – 17:00 uur 19:00 uur – 21:00 uur
Dinsdag11:00 uur – 17:00 uur19:00 uur – 21:00 uur
Woensdag11:00 uur – 17:00 uur19:00 uur – 21:00 uur
Donderdag11:00 uur – 17:00 uur19:00 uur – 21:00 uur
Vrijdag12:00 uur – 20:00 uur12:00 uur – 20:00 uur
Zaterdag11.00 uur – 15.00 uurGesloten
Zondag14.00 uur – 18.00 uurGesloten

LET OP:

 • Klik Hier voor meer informatie over hoe je het slimst een afspraak kunt maken bij Angels Beauty.
 • Behandelingen met 40% Korting vinden uitsluitend plaats op maandag (11.00 – 17.00 uur) en dinsdag (11.00 – 17.00 uur) en woensdag (11.00 – 14.00 uur)
 • Donderdag, vrijdag, in de avonden, zaterdag en zondag vinden GEEN behandelingen plaats met 40% Korting.
 • Zaterdag en zondag vinden er Uitsluitend behandelingen plaats vanaf 30 minuten en langer.
 • Kostenloos annuleren van de afspraak kan tot 24 uur vooraf aan uw afspraak. Bij Annuleren binnen 24 uur of niet komen opdagen wordt de volledige afspraak in rekening gebracht
 • Voor Hele Lichaam Harsen is een Borg van toepassing Klik Hier

Route naar het Adres:

NB:
De Online Marketing van Angels Beauty wordt gedaan door GICON.

31 gedachten over “Adres en Contact

 1. Hoi,

  Ik had een vraagje. Ik heb jullie site gevonden via Youtube en ben mega enthousiast. Ik en mijn vriend willen samen gaan beginnen aan harsen, want we zijn het scheren helemaal zat (ook de irritanties die erbij komen). Nou was mijn vraag, op jullie webshop, welke raden jullie aan om te kopen? We hebben het beide nog nooit gedaan en hebben dus geen ervaring. We willen het voor zowel de ‘intiemere zones’ als benen etc gebruiken. Meerdere soorten hars kopen is geen probleem. Veel dingen zijn ‘out of stock’ worden deze nog aangevuld? En welk harsapparaat is aan te raden? Ik las dat die studenten harsapparaten uitgaan nadat ze warm zijn geworden, hoe werkt dat? Bedankt alvast voor die moeite!

  Groetjes Lisa

  • Hoi Lisa,

   Ik zou jullie inderdaad een studentenheater aanraden om de waxen mee op te warmen, dit is een heel basic en eenvoudig apparaat met een jaar garantie. Het lichtje op het apparaat gaat inderdaad regelmatig aan en uit maar dat zegt eigenlijk weinig over het opwarmen zelf. Het apparaat zelf blijft gewoon warm. Voor de intiemere zones zou ik jullie als begimners de Rode Filmwax aanraden, omdat je dan wat meer tijd hebt om de wax goed aan te brengen voor dat deze uitgehard is. Je hebt net even wat meer tijd om de wax uit te smeren. Voor het waxen van de benen zou ik jullie de Naturel Soft wax aanbevelen, ook een basic wax geschikt voor de normale huidtypes en voor het verwijderen van zowel stugge als zachte haren op de benen, armen etc met behulp van een strip.

   In de harswebshop (zie http://www.harswebshop.nl/ ) zijn door het hoogseizoen regelmatig wat producten uitverkocht, maar deze worden grotendeels weer bijtijds aangevuld. Ik hoop dat je er zo uitkomt, mocht je meer vragen hebben, dan hoor ik het graag,

   groetjes, Angela

 2. Hoi Angela,
  Ik wil graag een hars behandeling cadeau doen voor een man, nl de hele rug. Doe je dan ook de schouders? En hoe gaat dat in zn werk wat korting betreft? Het zal zijn eerste keer zijn. Verkoop je ook iets als een cadeaubon?
  Hoor graag je reactie.
  Groetjes

  • Beste Fonnie,

   Wij hebben inderdaad de mogelijkheid voor cadeaubonnen.

   Bij het harsen van de rug van een man hoort voor mij de gehele rug (vanaf haargrens in de nek tot aan de taille), de bovenkant van de schouders waarbij de voorkant van de schouders en een klein stukje van de bovenarmen ook meegenomen worden om er een mooi sluitend geheel van te maken. Denk een beetje aan een t-shirt-model.

   Om van de korting gebruik te maken met de cadeaubon dient u de kortingsemail mee te nemen wanneer u de cadeaubon komt aanschaffen, en daarbij komt ook dat de afspraak ingepland moet worden op een van de kortingsdagen, namelijk maandag of dinsdag voor 17.00u of woensdag voor 14.00u.

   Hou er wel rekening mee dat, als het de 1e keer is dat deze man rug onthaart met wax, dat er dan een kans op een huidreactie kan zijn. Misschien is het dan niet handig om de 1e keer waxen te plannen voor een vakantie of een bijvoorbeeld een bruiloft.

   Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag,
   groetjes, Angela

 3. Hoi Angela!!! Ik ben bij jouw workshop gewest en ik vind het heel leuk. Ik vraag je waar je jouw uniform beauty kopen en wat is jouw maat. Want ik heb bijna hetzelfd hoog en lichaan even als je.

  Groetjes,
  Vivi

  • Hoi Viviane,

   Ik ben blij dat de workshop je goed bevallen is. Ik heb mijn witte jasje gekocht via Weenink Bedrijfskleding op de Westblaak in Rotterdam . En mijn maat is S (soms ook XS) afhankelijk van de pasvorm. Je kunt er gewoon naartoe om te passen wat het beste op jouw lijf zit.

   Groetjes,

   Angela

 4. Ik ben een man van 40 en wil graag voor het eerst “down there” laten waxen. Tot nu toe scheer ik mezelf daar en dat is de dagen erna een geirriteerde en gevoelige plek, daarbij wanneer de haren weer doorkomen groeit het snel onderhuids. Zo ga ik van irritatie naar onderhuidse haargroei en dus is het nooit lang genieten van een kale boel daar. Daarom wil ik eens waxen proberen. En met alle respect, maar om als vent nou een bv kruidvat oplossing te zoeken lijkt me niks, dus beter maar naar de prof.
  Hoe lang heb ik profijt van een boyzillian wax beurt? Dat er wat irritatie kan optreden begrijp ik, ik bedoel echter hoe lang het duurt voordat de haartjes weer doorkomen. Alvast bedankt

  • Beste Patrick,

   dank je voor je bericht. Een 1e keer boyzilian, vooral als je eerder geschoren hebt, zal voor ongeveer anderhalve tot max 2 weken glad blijven. Van het scheren krijg je namelijk onregelmatig groeiende haartjes, pas na 3 keer waxen zullen de haartjes langzamer en gelijkmatiger groeien en zul je ook langer profijt hebben van je gewaxte boyzilian. Wat wel direct gebeurt, is dat de haartjes zachter terugkomen, de haartjes zullen niet direct hele harde stoppels veroorzaken bij het teruggroeien wat er weer voor zorgt dat je dan minder irritatie ervaart.

   Groetjes,

   Angela

 5. Ik heb een vraagje, ik heb veel borst en buikharen. Heb het vaak met ontharingscreme weggehaald maar dan komen die puistjes, ze zeggen dat als ik ga harsen dat er dan meer haren komen? is dat echt zo?? vind het echt niet dat buik en borstharen ..

  • Hi Lionel,

   Nee hoor, van harsen krijg je zeker niet meer haren, je krijgt dezelfde haartjes of juist zachtere en mindere haartjes. Het kan wel zijn dat je de 1e keer na het harsen wat irritatie op de borst en buik kunt krijgen, maar dat zal met de tijd en vaker harsen overgaan.

   Groetjes,

   Angela

 6. Hoi Angela,

  Ik kreeg net de vraag of ik ook hoofden wax……. Ik ben maar meteen gaan kijken op je site maar kan hier niks over vinden, wat kan ik hiermee?
  Graag zie ik je reactis tegemoet zodat ik die meneer snel antwoord kan geven..
  Groetjes,
  Nancy van der Pol

  • Hoi Nancy,

   Ik zeg altijd dat je overal waar haar zit, kunt harsen dus ook hoofdharen. Er zijn natuurlijk wel een paar kanttekeningen: het haar op het hoofd zit diep in de huid en het aantal haar per vierkante cm is veel meer. Dat betekent dat het harsen ook veel meer pijn doet en dat de kans heel groot is dat er de eerste paar keer veel puntbloedingen ontstaan.. Ik zou je adviseren om de haren op het hoofd niet met een warme hars met een strip te harsen maar met een sterke filmhars / harde hars zoals de Red Hot Filmwax of zelfs de Brazilian Hot Wax. Ik zou zelf bij de haargrens beginnen met het aanbrengen van de hars en dan langzaam naar de kruin toewerken, van buiten naar binnen dus en niet te grote stukken in 1 keer.
   Ter nabehandeling zou ik het hoofd goed insmeren met de coolcream om de huid te helpen herstellen.

   Succes!

   Groetjes,

   Angela

 7. Hoi Angela,

  Ik heb een vraagje ik zelf ben nagelstyliste maar zoek iets voor der bij en nu wil ik wenkbrauwen epileren met een touwtje leren. Geef jij hier ook een cursus in ?

  Mvg rogan

 8. Beste angela,
  Ik heb voor de voorjaarsvakantie de grootste fout van mijn leven gemaakt. Ik heb mijn babyhaartjes op mijn hoofd weg GESCHOREN en nu ziet dat er heel raar uit want ze zijn donkerder en veel meer dan eerst terug aan het groeien.. Weet jij iets wat ik kan doen. Kun je alsjeblieft reageren op mijn vraag ik heb het heel hard nodig ik schaam me te pletter
  Groetjes Tanja

  • Hoi Tanja,

   Scheren van de haartjes op je hoofd, (gezicht?) is inderdaad niet zo handig.. Ik zou je eigenlijk adviseren om te komen harsen, doet misschien even pijn maar dan groeien de haartjes terug zoals ze eerst waren en als je blijft harsen dan worden de haartjes zachter en minder. Hebben de haartjes al een klein beetje lengte? Ik heb op zijn minst 3 tot 4 mm nodig om goed te kunnen ontharen op je gezicht.

   Ik hoor graag van je,

   groetjes,

   Angela

 9. Haai Angela,

  Ik zou graag leren om zelf dames te harsen, ik heb jaren lange ervaring als klant bij verschillende salons in Rotterdam e.o. en heb het inmiddels ook wel bij mezelf uitgeprobeerd, omdat ik het probleem van overbeharing maar al te goed gegrijp zou ik mezelf de technieken om goed te kunnen harsen graag aangeleerd krijgen van een proffesional is dit mogelijk en wat zijn de kosten die hier aan verbonden zijn?

  groetjes Odet

 10. Hallo Angela,

  Hoelang mogen de haartjes minimaal zijn voor je ze laat harsen/waxen.

  Groeten
  Joyce

  • Beste Joyce,

   Als je je voor de eerste keer laat harsen/waxen dan is het aan te raden dat de haartjes minimaal 0,5 cm lang zijn en niet langer dan 1,5 cm (daarboven is de pijnbeleving gemiddeld hoger).

   Als je je al eerder hebt laten harsen en niet tussendoor hebt geschoren kan het haar in principe korter zijn dan 0,5 cm voor een goed resultaat. 0,5 Cm blijft wel het minimum en de ideale lengte is trouwens 1 centimeter.

   Klik hier http://angelsbeauty.nl/hoe-bereid-je-je-voor-op-het-harsen/ om meer te lezen hoe jij je het beste kunt voorbereiden.

   Mocht je meer willen weten dan hoor ik het van je.

   Groetjes,

   Angela

 11. Dear Angela,
  I would be interested in the facial hair removal (including eyebrows) with the cotton thread. On this purpose, I wonder if you have any contacts in Amsterdam/Haarlem areas I can refer to for this beauty treatement?
  Thanks a lot and looking forward to your reply!
  Rossella

  • Hi Rossella,

   I’m sorry, I would love to help you bur unfortunately I don’t know anyone I can recommend to you in Amsterdam or Haarlem, I think I could best advise you to ask a local beauty bar or brow-bar if they can recommend some one,

   Kind regards,

   Angela

 12. Beste angela,

  Ik heb een vraagje, ik heb namelijk een groot probleem. Ik heb een paar jaar terug al het haar wat op me lichaam was behalve me hoofd weggehaald het waren op sommige plaatsen nog baby haren met een SCHEERmes. DOMSTE fout wat ik ooit heb gemaakt alleen nu groeit overal het haar veel en dik terug en dan bedoel ik ook over al oksels,benen,bovenbenen,buik,borst, onderkin,en me hele armen. Ik ga alleen op vakantie over enkele maanden en wil het echt weg hebben zo dat ik er niet aan hoef te denken voor de vakantie maar heb een aantal vragen. als ik me laat harsen hoe lang duurt het voor ik het weer moet doen? en hoe zit het met de pijn op die plekken. Ik ben van donkere afkomst weet niet of dat een verschil maakt met mensen met een blankehuid.

  Kunt u aub andwoorden op mij vraag

  • Beste Lena,

   Dank je voor je mail en je verhaal.
   Het is inderdaad erg jammer dat je toentertijd gekozen hebt voor scheren in
   plaats van harsen. De 1e keer harsen na veelvuldig scheren is de meest
   vervelende behandeling, je haartjes zijn dan nog dik en stug en je huid is
   nog niet gewend aan het geweld. Op sommige plekken kan het ook gevoeliger en
   pijnlijker aanvoelen dan andere plaatsen op je lichaam, welke plekken dit
   specifiek voor jou zijn kan ik moeilijk van te voren voorspellen. Door het
   scheren zullen je haartjes onregelmatig groeien, het duurt zeker 2 tot 3
   harsbeurten voor je haartjes gekalmeerd zijn en allemaal gelijk gaan
   groeien. De haartjes zullen de 1e keer dan ook wat sneller terugkomen, dan
   wanneer je blijft harsen. Ook is de kans klein dat je de na de 1e keer
   harsen volledig glad zult zijn omdat de haartjes nog onregelmatig groeien.
   (dat komt pas na de volgende keer harsen).

   Als je na de 1e keer harsen blijft harsen, zul je merken dat je haartjes
   gaandeweg steeds zachter worden en zich ook makkelijker laten verwijderen.
   Ook zul je merken dat er kale plekken ontstaan waar haartjes gewoon zullen
   ophouden met groeien. Gemiddeld komen de meeste dames 1x per maand tot 1x
   per 6 weken om te laten harsen.

   Ik hoop zo je vragen goed voldoende beantwoord te hebben, mocht je meer
   vragen hebben, dan hoor ik het graag.

   Met vriendelijke groet,

   Angela Ganga-Jasai
   Angelsbeauty.nl

 13. Ik wil graag een afspraak maken voor een eerste behandeling hersan is dat mogelijk?en ik wil graag de prijzen weten
  ik hoor het nog van uw

  alsvast bedankt.

  • Beste Murielle,

   Dat is geen probleem.

   Ik heb je een Email verzonden.

   Groet,

   Angela

Reacties zijn gesloten.