Over Angels Beauty

Over Angels Beauty
Angels Beauty is onze (ik en Aswin) Waxsalon waarbij ook schoonheidsbehandelingen worden gegeven door mij. Ik ben van oorsprong schoonheidsspecialiste en ik specialiseer me sinds 2005 in het waxen. Angels Beauty bestaat sinds 1999 en is sinds 2005 gevestigd aan de Graaf Florisstaat 78A te Rotterdam. Het pand is een woonhuis wat wij hebben ingericht als bedrijf. Zelf wonen wij niet in het pand. De ruimte wordt dus 100% als bedrijf gebruikt.

MBE More Beauty Exploitation
Angels Beauty valt onder MBE More Beauty Exploitation. Onder de vlag van MBE voeren wij onze Beauty Business. Deze activiteiten zijn:

Over Angela

Hallo ik heet Angela Ganga – Jasai en samen met Aswin ben ik sinds 1999 werkzaam in de Beautybranche. Zoals je al aan mijn achternaam kunt horen ben ik niet helemaal Nederlands.

Eigenlijk ben ik wel Nederlands sterker nog ik ben een geboren en getogen Rotterdammer. Mijn ouders zijn Surinaams – Hindoestaans (zoals dat heet) en zijn in de jaren ’70 van de vorige eeuw van Suriname verhuisd naar Nederland. Ik ben dus in Nederland geboren. Aswin en ik zijn getrouwd wij hebben drie kinderen die in een ondernemersgezin opgroeien. Zij zijn vanaf de geboorte (en daarvoor al) met de BeautyBranche geconfronteerd. Wij hebben twee jongens en (eindelijk!) een meisje.

Ik ben op 26 maart 1979 geboren dat betekent dat ik nu…….(vertel ik natuurlijk niet) oud ben. Na de basisschool en middelbare school ben ik in 1997 naar de Erasmus Universiteit Rotterdam gegaan. Naar de universiteit gaan was meer omdat ik als braaf meisje deed wat er van mij verwacht werd en niet omdat ik dat graag wilde. Wat ik graag wilde was schoonheidsspecialiste zijn.

Rechten en Schoonheid

Tijdens mijn studie Rechten heb ik de opleiding voor schoonheidsspecialiste gevolgd en in 1999 ben ik een schoonheidspraktijk aan huis gestart samen met Aswin. In 1999 heb ik ook de studie Aromatherapie afgerond en in combinatie met onze hindoestaanse achtergrond hebben Aswin in ik een workshop babymassage ontwikkeld. Zo ben ik gestart in het lesgeven. Dat was heel leuk met al die baby’tjes.

Ik heb tot 2005 vanuit huis gewerkt en was ondertussen gestopt met de workshops babymassage maar de schoonheid bleef ik doen. In 2005 hebben wij een ruimte gekocht aan de Graaf Florisstraat 78A en ben ik gestart met mijn harsspecialisatie. Wij vonden het opvallend dat weinig specialisten zich bezighielden met harsen en dan vooral de Brazilian Wax. Dus besloten wij er werk van te maken. Zie het resultaat op www.cursusharsen.nl.

Naast het harsen heb ik ook een volledige opleiding en masteropleidng in acryl- en gelnagels gedaan. Ik heb ook lesgegeven in het zetten van acryl- en gelnagels. Ook heb ik een (basis)visagie-opleiding gedaan, en vele workshops, applicatiecursussen gevolgd.

Ik vind het heel erg leuk om te harsen en les te geven in harsen, het geeft mij voldoening. Naast mijn werk als harsspecialiste, harsdocente en schoonheidsspecialiste heb ik zolang ik mezelf ken een ‘bakdrang’. Toen we hadden besloten om de activiteiten in kunstnagels af te stoten kon ik mijn creatieve ei niet kwijt. Mijn creativiteit kan ik nu kwijt in het maken van exclusieve taarten. Dat doe ik naast het harsen, lesgeven in harsen en de schoonheid.

Zo dat is het wel een beetje over mij. Ik hoop je snel te mogen ontmoeten en spreken in mijn Salon.

Groetjes,

Angela

PS:
Laat jij je voor de eerste keer Harsen door mij dan heb ik een
KORTING van 40%
voor jou op een harsbehandeling naar jouw keuze. Om direct Jouw 40% Korting te Ontvangen: